Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ako je to kloniranje uvelko pocelo,moramo pripremiti materijal da Baketa kloniramo,sta cemo ako nedo Bog odjednom ga kakav udar sdrma,Bosna je rat prezivjela al to nece moc
A recimo usvojiti ili barem hraniti i pomagati jedno sirotinjsko dijete koje te za života neće koštati više od 100.000 dolara, sa školovanjem i zdravstvenom zaštitom?
@Tmuša i Tma Poštovana ekavice, kad naučiš čitati i to s razumijevanjem, onda i napiši nešto suvislo. Nigdje se ne spominje vaspitanje, nego hranjanje i pomaganje - velika razlika. Dati 100.000 za kloniranje životinje jer je nekome smrt iste teško pala je suluda ideja. To samo govori o emocionalnoj nezrelosti gore spoemenutih, a i onih koji ih opravdavaju jer su uglavnom sami takvi. A si se pronašao/-la tekst te na neki nači pogodio, uopšte me nije briga. Preispitaj sebe, a ne moje komentare.
http://www.imdb.com/title/tt0216216/?ref_=nv_sr_1 Schwarz is back :D
meni je ovo bolesno
Može li se klonirati Kelly Brook iz članka Ljepotice?
Eto najzad rješenja za nastavak vlasti kada uginu lideri velikih BiH stranaka za koje mali Fahro na FACE TV kaže da su velike ka planine i da ne propadaju tako lako !
Pet cemetery.
wow