Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bujrum kod mene ima sljive pa cemo lokat dok se boje ne rastope
E ove ovakve slucajeve treba sve deportovat u Bosnu,samo nek natrpaju dzepove pune evropljana i bice rakije dok se ne usere,ako treba i u kazan je malo pokiselit,Bosna je rajska zemlja,
@@ENKO27 Dragi moj ID.IOTU Pa ti sam sebe pobijas. Vijest kaze da joj ZABRANJEN ULAZ. A ti kazes AKO NAPRAVI PROBLEM. Problem moze napraviti samo ako UDJE u restoran, ne vani. A njoj je upravo to ULAZENJE zabranjeno. Dragi moj PRIMITIVCE, problem jeste u tome sto ona MOZE sa svojim IDENTIFIKACIONIM DOKUMENTOM uci (ako je punoljetna) u bilo koji restoran, klub i slicno, sto znaci da zabrana ULAZNJENA ne vrijedi. Hoce li ili nece li napraviti PROBLEM spada u drugo podrucje LOGIKE, dragi moj PRIMITIVCE koji vjerovatno i ne zivis na zapadu. Kaznu bi, ako napravi PROBLEM platila i da nije bila prije kaznjavana, dragi moj PRIMITIVCE. Procitaj sta \"vijest\" kaze. \"Vijest\" kaze da na ulazu u svako mjesto gdje se prodaje alkohol stoji OVLASTENA osoba koja kontrolise imaju li posjetioci pravo na ulaz ili ne. E upravo takvo sto na zapadu NE POSTOJI. Zato je vijest 1 april, dragi moj PRIMITIVCE. Nauci se pisati rjeci koje pocinju sa NE. Ime se pise ovako; Enko, a ne enko i ENKO.
@@ENKO27 je primitivan. Jer pise CIJELO moje ime VELIKIM slovima. NI jedna zemlja na zapadu nema licne karte (ili osobne iskaznice), za takvo sto sluze im vozacke dozvole, bankovne kartice i slicna dokumenta sa FOTOGRAFIJOM. A ta dokumenta se traze ISKLJUCIVO zbog godina osobe koja trazi ulaz. Jer je u SVIM zemljama zapada zabranjen ulaz na mjesta gdje se prodaje ALKOHOL maloljetnjim osobama. Dob za ulaz na takvo mjesto moze biti razlicita. U Svedskoj se moze glasati (biti punoljetan) sa 18 godina, ali za ulazak na mjeste gdje se konzumira alkohol mora se biti star najmanje 21 godinu. Slicna pravila vrijede za skoro sve zemlje zapadne Evrope. Ali ni JEDNO mjesto sa prodajaom alkohola NEMA spisak osoba kojima je zabranjen ulazak. To je tako, jer sud NE SALJE svoje presude prodavacima alkohola (klubovima, restoranima i slicno). Tako je je ova vijest jako PRIMITIVNA. Idiot.u moj dragi.
nezgodna je kad popije
Daily Mail i Daily Star su tabloidi koji svakodnevno izmisljaju \"vijesti\". Koje onda nepismeni news portali i blogeri preuzimaju i prezentiraju kao \"cinjenice\".
Mala dodji u Bosnu i kupuj alkohol u Bosni ti nikad nece dati zabranu. A, imas dobru sljivu i krusku kod Omera u Gorazdu.
enko nebudi primitivan nemoraju je znati ali u prvom problemu u nekom pubu da ona napravi treba ce da plati tu odstetu a i na zapadu za tvoje interesovanje svaki veci klub ima recepciju ili osiguranje koje traze licnu kartu svakom gostu....
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Al Bandy ima zabranu izdavanja cekova u cijeloj USA-a. Ali on je samo tv lik, nije stvaran, pa je zbog toga to moguce. A za ovu vijest je POTREBNO pretpostaviti da je ona POZNATA svim zaposlenim u svim engleskim LOKALIMA i KRCMAMA (pub). Sto je sasvim sigurno NEMOGUCE. Dakle ova vijest jeste ili sala od strane suda, ili sala od strane novinara. Ili je, sto je NAJVJEROVATNIJE, samo obicno zuto novinarstvo. Jer ni jedan sud na svijetu ne izrice kazne koje se NE MOGU sprovesti. .....
Ova se udara s kim stigne... i ja bi je opalio !
Drolja...