Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lici. Ali svaka cast na upornosti. Ko druga osoba, zivota mi.
Ako ova lici na Angelinu, onda sam ja tramvaj. Pa vise ja licim na Angelinu Jolie a musko sam. :O
Angelina je prelijepa, ova zenska ni nalik. Angelina posjeduje neku neobicnu ljepotu.A sto se tice Tuzlanki, nista posebno, dosta su muskobanjaste.
@@alma, pa eto.. nisi jedini koji misli da angelina nije neke posebne ljepote... a što se tiče tuzlanki, slažem se s tobom
e nisi ni nalik hahahhaa
ma ja bi nju i sa tih 70 kila viska axaxaxaxxaxaaax
@ovaj gore ...kaže se \"malati\" :)
sine, vidim da se javljaš iz rvacke. vi kažete \"sliči\" kad mi kažemo \"liči\" (na nekog ili nešto) ili \"je Sličan/Slična\" - samo u tom slučaju koristi se S. a vidim i po tome što ti glagol \"ličiti\" znači ono što nama znači \"farbati\" ili \"krečiti\", pa \"bojiti\" ili čak \"molovati\". nikad ti nijedan bosanac ni hercegovac (čak ni škutori, osim ako se nisu školovali kod purgera) neće reći \"ličiti\" za farbanje (recimo stana). dakle, budi pristojan i zaveži, ionako nas svaki dan sa tv (i ovoga portala) zasipate kroatizmima
...ja kad bi smrš\'o 70kila, ošo bi u minus :)
Više je prije sličila nego sad
Nije moler pa da liči,valjda sliči na Angelinu...
ma pl.ju.nuta Anđelina. evo i na ovimn slikama dje e ko traktor, i tu. ja ne znam sta su dosad cekali pa da joj kazu. fuj, kako zavidne komsije. mogli su joj i prije reci da je ista ona.
sad kad si smrsala bit ce jos djece
Ličiš na moju kiturinu,hajd sad se ošišaj na ćelavo da sto prije postignes taj cilj.
Čuj liči na Angelinu!??\' Pa Angelini je sličnija Aida Bukva. (Pipa iz Sex i Selo).
ja sam ona ravaku ena i tako bih ga popusila onoj cetvErici....sa onim starim autom, ne znam kako se zove auto, znate ja sam malo priglupa al dobro ga dudulim!
@blowjob odavno nisam pročitao jači komentar! majstore svaka čast!