Rekli joj da postoji sličnost
0

Britanka smršavila 70 kilograma kako bi ličila na Angelinu Jolie

Klix.ba
Christina Staggs, majka troje djece, se nakon svakog poroda prepuštala uživanju u slatkišima, što je rezultiralo viškom od čak 70 kilograma.

Ipak, o dijeti nije ozbiljnije razmišljala dok joj jedan slučajni prolaznik nije rekao da liči na glumicu Angelinu Jolie. Od tog je trenutka Christina postala opsjednuta željom da što više liči na holivudsku ljepoticu.

Na dijetu je krenula u aprilu 2010. godine i do augusta ove godine smršavila nevjerovatnih 70 kilograma.

Kaže kako je sada ljudi zaustavljaju na ulici misleći da je Angelina Jolie. "Moram priznati da nikada ranije nisam vidjela sličnost s Angelinom, no nakon razgovora sa jednom ženom, koja mi je rekla da imam usne kao njene, razmišljala sam o tome i odjednom mi je to postao cilj koji moram dostići", kazala je Staggs.

Christina je oduvijek voljela slatkiše, kojih se morala odreći dok je bila na dijeti. No, kaže da joj to nije teško palo jer je imala plan prehrane koji joj je dozvoljavao da jede sve, ali u malim količinama.

Jela je tri manja obroka dnevno, a navečer je vodila svog psa u šetnju jer ju je bilo sramota da ide u teretanu.

"Kada sam izgubila prve kilograme, dobila sam malo više samopouzdanja pa sam počela ići na plivanje i upisala se u teretanu", ističe Staggs i priznaje da joj poređenja sa poznatom glumicom laskaju.