Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hurra na medicinu ! a ljudi koje se vole svadjat... bugija :D
Kakvi su vam to mozgovi kad na ovakvu vijest dajete komentare o nekakvom klanjanju i ajetima?! \"Ludnica je kanda otkljucana sirom ostala...prover\'te molim vas...\" P.S. Sto se same vijesti tice, divno je sta sve covjek moze sam postici svojom pamecu i znanjem. :)
\"tu i tamo\" nemoj se prosipat molim te kad nemas pojma o Islamu. Klanjanje je osnovni i najveci vid ibadeta (obozavanja)...Allah dž.š.,nas je stvorio da se samo Njemu klanjamo i samo Njega obožavamo i da Mu ništa ravnim ne smatramo,a dokaz za to nalazimo u Kur\'anskom ajetu iz sure Zarijat: \"Džine i ljude sam stvorio samo da Mi se klanjaju\" (Zarijat,56) Rekao je Poslanik,sallallahu \'alejhi we sellem:\"Pravo Allaha,dž.š,nad Njegovim stvorenjima je da samo Njemu robuju i klanjaju Mu se i da Mu ništa ravnim ne smatraju.\"(Buhari,Muslim) Ovo je dakle koncenzus svih Islamskih ucenjaka...tako ta prica da klanjanje nije obavezno itd itd je ukratko smijesna. over and out.
Klanjaj cigo samo pazi da ne prdnes.
Samo vi da nebi klanjali, cigani jedni, maloumni!
Nema tog posla koji donosi veci sevap nego medicina,cak ni klanjanje ni molenje......
medicina rules! :)