Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta sada? treba joj stvarno pomoci hehehehe
U Africi svakih 60 sekundi prođe jedna minuta :o
Bas mi je drago da je ovo podijelila s nama...
Treba joj dati parcelu na groblju pa nek se kara po komsiluku.
Tako je Hase! Ovo su izmisljotine saveznicke propagandne masinerije, koje domaci izdajnici poput SaX prenose i zrtvuju kredibilitet samo da nam utrpaju ova govna u glavu...
NEKA NAĐE STAN NA ZADNJEM SPRATU I NEK SE SEXA NA KROVU ILI BALKONU.
E jako cudna fobija :)
oo danielle ljubavi,,,DODJI U FERHADIJU DA TE GUZIMO
I ovo vam neka vijest?Boli me qrac što je nju strah da se guzi u zatvorenom prostoru!!!Okrenite svoje kamere,fotoaparate i uopšte interese prema Africi gdje svaki dan umire preko 1000 djece OD GLADI!Zaista je ova vijest nebitna,i predložio bih da pišete mnogo važnije vijesti od ove \"žbljohe od vijest\".
@Pipo hahahahahhahahaha najludi
daj ba izgleda defektno
Ja i Dzeko je morali odradjivati na Wembleyu , nije smjela u hotelu...jbg sto se mora i moze se , nije losa moram ustvrditi,dobro se tare..
jebacu ja ovu hanumu na sred sredeg krova supe u mene, necu joj ni marke uzet
dobra ko avion. yebavo bi je na vrh plasta sijena, na hridi,... na drvetu ako treba.
Vjerovatno ima strah od seksa u zatvorenom samo kada su kamere ugašene?! WTF......?!