Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sto je inteligentnija od Einsteina, ne znaci da je pametnija od njega.
Moj labud je inteligentniji od Milorada Dodika
Svašta...
\'Ajmo prvo razliku između IQa i fajde u životu. IQ je sposobnost shvatanja i bržeg učenja određenih matematičko-logičkih koncepata. Reći da je ova mala pametnija od prosječnog studenta je u najmanju ruku apsurd, a porediti je s Stephenom Hawkingom i Einsteinom spada u domen crnog humora. To što možda ima veći IQ (a definišem zašto \'možda\') joj samo daje potencijalnu šansu za mogući brži napredak u shvatanju koncepta fizike, matematike ili nekog drugog sličnog predmeta. Drugo, mjerenje IQa kod osoba ispod 16 godina je neproporcionalno i napuhano, tako da će ovaj IQ za 3 godine spasti na neki prosjek od 120. Mark my words, koliko se djece-genija sjećate, a koji su ovako isto bili eksponirani prije par godina ? Ne čujete da su izvršili neke velike eksperimente, ili ne daj bože objavili peer reviewed paper na neku temu. Trece, Kasparov - 190IQ, Hawking ~200IQ, Einstein nije nikada mjerio, ali procjene od 160 su dosta skromne. Teško da će bit\' nešto od nje.
INTELLIGENT GIRL
Čuj zanimaju je prirodne nauke a ima IQ 162. Ma nemoj. Ovo je samo jedan od mnogih udara prokletih ateista koji izmišljaju ovakve priče kao sredstvo propagande i omalovažavanja Boga.
epp buraz de ti meni reci gdje se to struja prenosi bezzicnim putem ? a sto se ajnstajna tice njegovo najvece dostignuce je fotoelektricni efekt i dualna priroda svjetlosti a ne e=mc2
ako joj je IQ 162 ne mora da znaci da je pametnija od S.H. ili A.E.... IQ je sposobnost logickog razmisljanja, a Einstein je sam rekao da je masta bitnija od logike, jer masta donosi nove stvari na vidjelo. Ne kazem da curica nije pametna, ja joj skidam kapu jer ipak treba imati razvijen mentalni sklop za tako nesto.
Po samim nadimcima se vidi vasa inteligencija...samo je kod nas u Bosni mentalitet takav da nam niko ziv ne valja.
Sto su ovi srbi zabavni fasisti, mislim da niko ne moze lagati u tolikoj mjeri da na kraju sam sebe uvjeri da je ta laz istina kao oni, hhhhhh!! PS. Sta radi srbin u cosku??? SMRDI, AHAHAHAHAHAH!
nisi plaho pametan. kontradiktov\'o si sam sebe, il\' si nepismen. nemoj se uvrijedit, al\' procitaj ponovo sta si napis\'o. clanak je smijesan, ali ne kao i srbinov post sa historijskom dokumentacijom o karadzordzu i tesli. corba a la carte. :)
zipa ovo Majka djevojčice, Alison, izjavila je da je oduvijek znala da je njeno dijete pametno, ali nije se nadala da spada u dva posto ljudi koji imaju izrazito visok koeficijent inteligencije PAMETNO MAJKINO.....LJUBI TE MAJKA U IQ
i ja sam ga radio na fejsu OCAM\' MOG i imam 162,5 HA HA ne moze ni da mi prismrdi ova mala
he he he srbima reci da je TESLA hrvat isto ko mus.slimanima reci da je DZEKO pe.der i kloc.. ako hocete da uvredite neku od te dve nacije, to je to .. intersantno je da HRVATI nemaju na sta se uvrede ? mozda da su njemacke sluge, sto i jesu ..
Ko je taj Ajnstajn uopste !?
pa zna se da je Tesla po ocu Hrvatskog porjekla , živio i radio u Americi...nije valjda i o tome treba polemisati .
Teslin otac je bio kako mi kazemo pop, a kako vi kazete pravoslavni svestenik. Tesla pa Da vinci ili obrnuto, a treci se nije rodio.