Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvih mi govana imamo,.... u parlamentu, u skupštinama, u vijećima, u kantonima,.. a bogami zasmirdi po neko i u predsjedništvu.
Mogu i kuči ponjeti to pa držati one kugle kao ukras. Dive se izmetu. Koja je to inteligencija haaaahahahaaha
FEKALNA RAČUNICA: Pitanje: Što znači ''da Bog da se nakakali 30 tona fekalija'' ? Odgovor: Približno, čovjek tokom 24 časa proizvede oko 700 grama (0,7 Kg) izmeta. Ako bi ste živjeli 120 godina, kreirali bi ste za života oko 30 tona sadržaja. Formula po kojoj se može obaviti računica je: 120 * 365,25 * 0,7 / 1000 = 30,681
Trebaju doć u BiH, ima materijala na sve strane, od predsjedništa, ministarstava, sve sami eksponati.
avaz je muzej.posvecen medijskom.smecu a njihov glavni izmet je u.pritvoru
Ih, pa ja sam umjetnik u ovome. Ako im treba jedno umjetnicko djelo, neka mi se jave. Samo neka pokazu gdje da se istresem.
dokaz da vremenske prilike uticu na ljude... ova kraljevaka bagra gora od crazy amerikanaca... kako li ce izgledati svecani prijem za kraljicu kada bude setkala ovim muzejom, koja gracioznost a tek miris...
Koji bolesnici....
"..izmet uvijek provocira snažne reakcije". Da,pogotovo na "Jedi govna!"
ahahahah oplakah zbog ove recenice....................koji idioti
a tek kad čuješ "đubre jedno"