Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
like a boss
Počelo je :D hohohohoho ....Gradili smo za sebe gradove, hrlili ka njima, postajalo je sve tješnje, tješnje, tješnje, panika, strah, buka, upoooomoooooć!....Ostali smo bez daha, zraka, bez drveta, trave, sunca, neba, duge, kiše.....Tek sada znamo o čemu su nam govorili Indijanci i vračamo se prirodi.....Daj bože da je tako :))))
bezvezeDON
Šta vam je džiberi, pa to je hiljadama kilometara od Sarajeva. Koja vukojebina.
Srecu cune male stvari.
Bravo majstore!
naravno da mu je prelijepo jer nema dodika da što je više uništi i pokrade :@
Jel ima kakav Entitet u njegovom privatnom otoku?
Sad bih se zamijela s njim :D samo bih mozda nekog povela sa sobom....
Ja bi ove kornjace nazvo Leonardo, Donatello, Michaelangelo i Raphael. Onda bi ih treniro ninja poteze da razbijaju svakog ko me dira.
Tom Naele je živio ukupno 16 godina na malenom ostrvcu Anchorage koji je dio atola Suwarov u južnom Tihom okeanu. Otok Anchorage nema struje ni telefona, dug je oko 1600 metara i širok samo 100 metara. Jedine životinje na otoku su rakovi. Tom je napisao i knjigu o svojih prvih 6 godina na ostrvcu, \"An island to oneself. Onda je umro od raka želudca 1977.
copy paste portal..90 posto adrzaja s daily maila
Nesretnik..
mogu samo da mu pozavidim.. ...ipak sretan i zadovoljan daleko odatle...
hhahhaha druga slika je fakat photoshop..na cemu ovo sjedi , divi mu lijevog stopala :D
pametan cojek.. ja o ovom mastam od djetinstva.. i sad imam volju. Da mogu otiso bi od svega.. muka mi je od svijeta
Jel meto pomocniku il\' pomocnik njemu, pitanje je sada!