Želi pomoći siromašnima
26
Brazilska studentica prodaje nevinost
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodala je nevinost dosad sest puta i dobro joj ide biznis...
Eh da bar ugleda oglas prije nego diže kredit da kupim stan..
haha oj nemogu da vjerujem a poderali je ko svinja masni dzak 100 puta dosad hahaa
dobice 3 cenera i nek se udara nogom u guscu
Sta ce jadna? Ruzna vidi nema hajra od cekanja da naleti joj koji, pa eto da proda nevinost. Da je neko htio poletjela bi odmah, nego eto sad se lafo prodaje..XD
aaaaaaaahahahahah Dugoročno gledano evolucija morala u zadnje vrijeme sa ovakvim glupačama predstavlja opasan i nekontrolisan društveni eksperiment koji će imati nesagledive posljedice po čovječanstvo. So help us god. Eto nudi m.i.n.dj.u, a jos je i pametna.
Da traži 150.000 možda bi se i dogovorili,vako ništa.
Ma dobre je duše, dijeli sirotinji.
Ma Karabeg vraca nevinost ponovo, nema razloga za brigu...
jel na piku
smrdljiva p.ic.k.u.r.i.n.a nevina al je zato \'bulja\' poderana!!
Očigledno nije tu za pomoć siromašnim osobama već da skrene pažnju na sebe,svi znamo da ima i moralnijih načina za pomoć ;) BUSTED BIG TIME
pa da cuvala je p.iz.d.u dok ga je primala u \'cmar\' i sad fazon bevuna,ma sikter.....
treba bjezat od ovakvih...
Moze li zamjena nesto sa mog profila?
kad će naše ovo napraviti? one nevinost daju i bez love, doduše za vozikanje u finim autima, za vodanje po \"eventima\", za fotkanje - ja kažem, samo treba imati dubok džep, NEMA te ženske, udate il neudate u sarajevu koja se ne može dobiti. samo se neke malo duže nećkaju, a neke kriju. ova cura barem sve radi pošteno, pa još sav prihod ode u humanitarne svrhe. kad je neko od komentatora ovdje ili uopće od ljudi koje poznajete uradio nešto besplatno, volontirao negdje - makar u pošumljavanju ili uređivanju parkova?
@Mostarac Na Piku ;)