Iskorijenile zbrojne ptičije vrste
0
Bombardovanje zmija mrtvim miševima na otoku Guamu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj da im bacimo Tihica, Dodika, Covica i Lagumdziju.. Ne morate im ni otrov stavljati, zmije ce se sigurno potrovati a nama cete uciniti veliku uslugu..
ja mislim da je to mungos, a ne rakun :) al hajd
Treba Bosnu bombardovati otrovanim pecenjem - jedino ga politicari jedu! Ha jA!
sad ce se AV MAU pobuniti !
Zbrojne ? Cccccccc....
Ja bi radije otrovao tvoju porodicu i djecu... Ostavi pse jadne na miru m a m u vam p r i mi t iv n u j.e.b..e.m !
Ne zaboravite cizme obuci....
nemoj zaboraviti pored tih i Izetbegovića,, od njega mogu i zaglupiti zmije pored tih pokemona što si ih naveo
Naravno da su ih Am-eri donijeli, jesu li oni ikada ista dobro donijeli? Gori su od na-ci-sta, neko im mora stati u kraj, neki novi Tesla, pod uslovom da ga ne ub-iju kao prvog.
boli nas k.u.r.a.c
Podhitno osnovati udruzenje za zastitu zmija na otoku Guamu.
Posjetite stranicu za slanje aninimnih SMS poruka, poruku mozete slati sa bilo kojeg broja, znaci mozete slati lazne sms poruke, djelimo besplatne bonove. Posjetite www.bubni.com Hvala
kak'e "Zbrojne" Bog vam jade dao....
Imaju li išta protiv funkcionera i parlamentaraca? Ni oni ovde u BiH nisu autohtoni, a navuklo i nakotilo ih se ko go...na.
Bombardovanje??? Kada se kaže bombardovanje onda se misli na eksploziju koja nastane pri tom. Ovdje nema nikakve eksplozije već se iz aviona bacaju miševi. Pošto se radi o članku na klitorixu ona ne čudi stepen nepismenosti i neobrazovanje "novinara".
horor
mogli su i pic.kama..-smrdljivim bombardovati...!