Prijateljstvo nema granica
50
Bolesnog psa vlasnik nosi u jezero da ga uspava
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lajk!
Heeeej dusha draga, isti su ljudi, zato ih i volimo....
Hebo kera, bitan je lajk.
ako se ne naucis lijepo odnositi prema drugim ljudima i drugim zivim bicima, te prebleme gladi, politicke i ekonomske krize neces nikad rijesiti. upravo je obratno slucaj - moramo se nauciti ophoditi sa drugim bicima sa postovanjem i uvazavati razlike i tek onda mozemo rijesiti te navedene probleme. sve je u glavi.
dje je onaj nas hecim sa ilidze sto lijeci lutalice sjekirom...kad bi ga taj uspavao, prosao bi ga artritis namah!
M ja, važno je da se svi ljudi počnu lijepo odnositi prema životinjama, a glad, političke i ekonomske krize u svijetu ćemo poslije riješavati. Zašto ne napuni kadu punu vode i ne uspava ga kod kuće? Meni to izgleda puno lakše.
Ovakve stvari mi daju nadu u bolje sutra...
aj kako su divni...ovaj je pas tako sretan, ima predivnog gazdu! nadam se da ce unatoc schoepovom krhkom zdravlju, docekta jos puno godina zajedno!
dusa draga
a jadan...skoro sam suzu pustila Harki, nahrani mi zivotinje i ostavi klimu! :)
Pa bolje da sta stavili vodi da ga u jezero kako bih zaspao. Zivotinje koje su bolesne se uspavaju to jest onda umro. Veterinar uspava zivotinju zbog bolesti. Ovaj bas ide da spava.
kako znate unistiti dobru pricu svojim retardiranim izvalama...cuj prikupila dosta lajkova.