Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog čega je bitno naglasiti da je bivši osuđenik???? Mrzim to američko šokiranje normalnim pojavama. Kao da čovjek koji napravi grešku i poslije je skupo plati, treba čitav život da proživi markiran prošlošću i da se svi šokiraju svaki put kada on ispolji ljudskost. Čovjek je spasio djevojčicu, a ne bivši bilo ko.
N_Quit Imas veliki lajk ! TheOstruga, takvima treba, ali ovo je ipak neka druga prica, radi se o obicnim ljudima. Koliko raje poznajes da je svojevremeno , u mladosti bilo problematicno, a danas su normalni porodicni ljudi. Covjeka snadju teska vremena, los odgoj, lose drustvo, ali ipak, ako je covjek zaista, ta ljudskost ce ipak isplivati na povrsinu.
Sky slažemo se. Ostrugo, nekako si mi pomiješao kruške i jabuke. Ako neko pogriješi i plati svoj ceh društvu za grešku koju je napravio, taj čovjek zaslužuje šansu da pokuša ispočetka bez balasta prošlosti, a ako neko pogriješi sto puta i nijednom ne bude sankcionisan za greške, nego naprotiv, na neki način bude amnestiran od prava i pravde, e takve ljude mi obični, za vlast nebitni, moramo prozivati i prezirati, jer nam jedino to ostaje u opciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova beba ko da ima Bakirovih gena.
ovo je u trokutistanu svakodnevna pojava