Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJKA ! PS- pišem ovo stojeći !
http://m.youtube.com/watch?v=gfqxUbGHpxI
:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mama ..volim te i hvala ti za sve
i ja ju volim, pozdravi staru
sta reci a ne zaplakati jer stvarno ljudima je potrebno ovakvi neki klipovi onakva neka desavanja da bi usitnu vidjeli kolio su nam svima vazne osobe ( majke) da bi shvatili kojiko one rade koliko svacija zena supruga domacica radi oko djece i da mi muski trebamo zaista imati velikog razumjevanja prema njima one nikad nece traziti platu ali njima ce biti dovoljan jedan vas osmjeh jedan topli zagrljaj i rijeci hvala ti mama hvala tii za sve ovo sto radis za mene jerr nikad se ne mozemo oduziti samo za to sto su nas nosile 9 mjeseci u svojoj utrobi stoo nas je odgojila na noge digla dala nam sve sto pozelimo i prosla kroz sto sta da bi mi postali ljudi dobre osobe heh trebamo se malo svi zapitati dali smo dovoljno zahvalni na sav taj njihov rad i trud dali smo im ikada dovoljno zahvalili naravno tu su i ocevi ali ipak je mama mama kada smo tuzni ipak svi trcimo prije mami neg tati razlislite svi dobro i zapitajte se dali smo dovoljno zahvali na tome :)
Mama volim te najvišeeeeeee!!!!!!!
ma ne bi ti ovo radila da si bogo
Ja kontao sad će napraviti reportažu o nekom bezveze tamo Filipincu što lomi leđa po čitav dan za deset dolara da prehrani osmočlanu porodicu ali ipak najteži posao na svijetu je biti mama, pa jooooj kako je to divno, usrao sam se u gaće od miline :')
Kako dobar klip. Nemam riječi. Živjele mame :)
ne bih, nisam zensko..
A da ovi s klixa nas malo ne... xD
lijepe zene ne mogu biti dobre majke. sto su vise lijepe manje su majke,a sto su vise majke manje su lijepe zene.:)
sta si rekao ??
Rekao je da ogledalo, šminka i praćenje mode ostanu u drugom planu kada se žena fokusira na najvažnije biće u svom životu, svoje dijete.. bar ja tako shvatih..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Na sta sam ja bacio 4 min.zivota...Glupost
Pustio sam suzu.
uredniče jebbem ti mamu.
koje sranje
da
nisam ni pogledao video samo sam procitao tekst
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mama i kcerka zene koje se najvise vole :)
Tako je. I ja volim svoju mamu i nečiju kćerku :D