Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem ti Bile knjige: Kula,Derviš i smrt(Meša Selimović) , Mimar (Hazim Akmadžić),Orlovi rano lete,Razglednica iz groba(Emir Suljagić)
Pravo poitanje je koliko on pic.i godisnje obradi uz te knjige ,Bog samo zna
Izvini Fadile ali moram kupiti knjigu 😂
Koliko Fadil Novalic procita knjiga godisnje?
Pročita najmanje 70 knjiga ? !! Kakav ŠOK. PA ja nemam 78 milijardica o kojim trebam da se brinem da ih ne izgubim a pročitao sam prošle godine , ovo najozbiljnije tvrdim, 384 knjige ! PEt puta više od Bila. Naravno ne na bosanskom i ostalim našim konstitutivnim jezicima jer BiH nije dosad uopšte objavila toliko knjiga ( kriza izdavaštva, inspiracije , zabrana kopiranja intelektualnog vlasništa) !
Klixovi komentatori svi ukupno jedno sedam godišnje. I to knjige sa sličicama, panini i tako to.
ja 10-tak godisnje 😜
....i prebroji bar 70 milijardi dolara godisnje. To mu daje veliku prednost prilikom "hvatanja u kostac sa svijetom i realnoscu"
@Avdina Ja bih pratio Avdinu po svijetu... ;)
Zato i jeste najbogatiji na svijetu a u Bosni knjige u pećima završavaju
Ma čitali bi i u Bosni nego neće da kvare oči.
Iskreno i ja bih da sam sredio neka životna pitanja.