Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO to BAKA ima 55 godina - zar to nije zena u srednjim godinama - 10 godina pred penziju u BiH ili 15 godina pred penziju u Njemackoj ? Ne kontam naslov, ili je naslov glup ili sam ja glupan ?
POJEDES G.O.V.N.O KO CEVAPCIC....
Sharon does Dallas
mozda je ovo bajro planjanin BAKA
Cuj \"kako to baka a ima 55 godina\",hahhah zena moze da ima i 80 godina a da ne bude baka,baka je osoba koja ima unucad,hahhah ne mogu da vjerujem glup,guplji :)).
koji mentoli od komentatora hahahah sta, trebalo pisati \"baka koja ima unuce\"?! hahahah ako pise baka, podrazumijeva se da ima unuce. nevjerovatno, ali istinito.
Nigdje u clanku ne pise da ima unuce.
@h ti si glup.
pa valjda ima unuce pa je baka.
snimak lom HAHA ev ga http://adf.ly/7eLt9