Nakon problema sa kočnicama
53
Automobil sat vremena jurio brzinom od 200 km/h
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a parmak nije se sjetio ugasiti autoo za sat vremena
Ma joook djes to uradit, ugasit auto, podic rucnu lagano na jedan zubac..jok to...bolje vozit dok ti ne stane benzina. Onda ljepsa bude prica za klix... :D
hahaha nek su ove nase vozacine nasle komentarisati i rjesavati slucaj hahaha cuj ugasit auto ubaciti u ler i slicno hahahah golf dvijca je za vas majka, manite se vi tehnologije i modernije autoindustrije
Dobro je ovo, zbog kvara u mjenjaču čovjek je morao voziti 200 na sat, a kod nas "bolidi" voze 200 na sat zbog greške u glavi, što se teško može otkloniti. Kriv je Darwin.
E zato ja uvijek sipam za 10KM..stao bi nakon 15 minuta
sranje u Ruandi
glupo do bola.....
gledao sam neki dokumentarac prije par godina kako pokusavaju zaustaviti auto u ovakvim slucajevima... jedan nacin je lagano se pribliziti ogradi ili branicima na auto putu dok ne dodje do kontakta i pokusati tako zaustaviti auto.. problem je samo sto sve vice autoputeva ima betonske ograde a sve je manje noramlnih branika izmedju dvijete trake.. a za ove pometnjakovice sa kvacilom, lerom, rucnom itd... ocigledno da jos niste vozile novije modele auta sa automatik mjenjacima...
200 na sat uuuu ukrivinu...200 na sat obozavam tu brzinu
On na kočnicu-auto ubrza. On za ručnu-auto ubrza. On za mjenjač-auto ubrza. On ugasi motor-auto ubrza.Koja strava
E i ovi na klixu nađu priču da valja ...haha pa veće gluposti nisma odavno čuo ovo ne bi ni nadrealisti smislili
Covjek je INVALID i ima sve komande na volanu. Doslo je do neke greske u sistemu, tako da je pritisak na tipku za kocenje, zapravo davao brzinu... Auto nije mogao zaustaviti ni gasenjem motora. Covjek je prezivio sok, ali je ziv i zdrav. Renaultov servis je odgovoran.
hahaha oj lika.... jesil ti isao kad iz njemacke do hrvatske??? kad izlazis iz zemlje ima nevidljiva granica odnosno bez granicne policije, ali suzenja postoje, prolaz je malo siri od auta!!!
ja imam automatik i pri većim brzinama mi ne dozvoljava ubaciti u N tj. u ler! eto toliko
NADIMAK A i ti pametnjakovicu kad vec hoces nesto da kazes onda znaj jos jedno, da taj isti automatik moze da se ubaci u neutralnu brzinu ili ti ler pa bi negdje vejrovatno i sam zaustavio.
da li je u bosni radovao bi se jer bi mu auto puno prije stalo zbot rezerve :D
Neko mu nasuo heroina u benzin xddd haha