Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\". .....ZNA LI KO KOJEG SU MESHEBA KOTROMONICI I KOSACE?
..i would do her!
NIJE TO NIŠTA.JEDNA NAŠA TINEJDŽERKA JE OTIŠLA FRIZERU I UDARILA MINI VAL-ehehehehheheheee moj pobro
Svaka cast!
@Joe,njoj je samo 16 godina ;))
Kako je bez kur.a toliko dugo bila ??
@ Doe Ne slazem se. Kazu ne jede pitu onaj ko ima vec onaj ko je navikao! Za ovakav \'korak\' treba hrabrosti, zrelosti i discipline a ne samo brod.Sta ih po svijetu,mnogo starijih ima brodove pa ne vidim da se iko,cesto, odluci na ovakvu avanturu,i jos sam!
ovo je hrabrost. svaka cast maloj... al sve je to povezano sa imanjem, ja nemam svojih tockova a kamoli brod, mozda bih i ja smjeo da imam...
A kad sidje na kopno pa safata kakvog \"mornara\".