Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što su plesali dobili su otkaz??? Kod nas može biti osuđenik za pronevjeru i razbojstvo i još nije dovoljno zqa otkaz..
normalno, privatnik te plaća da mu radiš, a ne da plešeš. kući, pa pleši. a kad si na budžetu, ne moraš ni dolazit na radno mjesto.
Tako i treba,mogli su to da urade vani ako su vec htjeli.
koji idioti,... pametan potez kompanije, ovako treba da se nastavi na suzbijanju idiotizma
ovakoj bijedi daju otkaze a onima sto kradu milione nista, samo ih jos vise nagradjuju
Gledaj onog kralja radi upijac na zemlji hahahahaha
neko je na kraju morao po.u.si.t foru :D mada, ja im ne bih otkaz dala..
meni stvarno nije jasno koji je ovo ku*ac ljudi... ovo je dno, ljudsko bice vise od toga se ne moze sramotiti... nebih imao nista protiv da se svi mi utopimo i ugusimo, stvarno ne zasluzujemo nista bolje...
sta ima veze ljudi malo plesali zajebvali se 2-3 minute moraju malo pod zemljom prejaki su hahahaha
nije dovoljno za otkaz ako je u politici, ako nije političar dobije otkaz iz razbibrige nečije
to je šuplja, taj ima višak radnika pa mu je ovo super došlo da im da otkaze, povijest je pokazala da kapitalisti jedino razumiju jezik sile, dakle kući njegovoj i napravit harlem shake do jaja u.b.i.t .i hljeb u njemu i našima to treba napraviti da dođu pameti
nek su vala, je.b.o ih vise harlem k..u.r.a.c.