Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zapadni sistem obrazovanja - ne postoji opca obrazovanost i opca kultura, od malena djecu prema njihovim aafinitetima usmjeravaju u jednom pravcu, biraju samo najbolje koji ce kad se zaposle donositi sto vise profita firmama u kojima rade. eto to je cilj zapadnog obrazovanja!
Zao mi je samo sto nisu stavili rezultate anketa koje se sprovode u srednjim skolama u Australiji.Mladi ljudi ne znaju na kojem je kontinentu Norveska. Nasi srednjoskolci su naucnici za njihove, ovo govorim jer sam se licno uvjerila nazalost....
Lepi laza nisi smjesan. Cak sta vise.
Ali zato nasa djeca moraju znati koliko se dnevno proizvede vune u Australiji i rize u Kini pa se cudimo sto imaju traume od skole!!!!!!!
I neko kaze mi g.lupi hahahah
i djeca u srbiji misle da je kosovo u srbiji a ono neovisno XD