Nisu u svađi
27

Ashton Kutcher objasnio zašto su se on i Reese Witherspoon čudno ponašali na premijeri filma

L. R.
Kutcher i Witherspoon na premijeri novog filma (Foto: Twitter)
Kutcher i Witherspoon na premijeri novog filma (Foto: Twitter)
Slavni glumci Ashton Kutcher i Reese Witherspoon osvanuli su na naslovnicama stranih časopisa zbog toga što su na premijeri svog novog filma vrlo ozbiljno izgledali, zbog čega su mediji pomislili da su glumci u svađi.
Zbog toga je glumac prilikom gostovanja u podcastu "Chicks in Office” objasnio zašto su se on i Witherspoon čudno ponašali dok su stajali jedno pored drugog.

"Ovako stoje stvari. Da sam je zagrlio i bio prijateljski raspoložen s njom, počela bi priča da imamo aferu. Ako stanem pored nje i stavim ruke u džepove, tako neće biti šanse da to bude glasina o tome da smo u ljubavnoj aferi", izjavio je glumac.

Glumac je naveo da su njih dvoje jako bliski prijatelji te da to i njegova supruga Mila Kunis također podržava. U intervjuu je čak naveo kako ih je nazvala da im kaže da budu prisniji na fotografijama kako ih ne bi ismijavali na društvenim mrežama.

“Nazvala me žena. Poslala nam je poruke u kojima piše 'Ljudi, morate se ponašati kao da se sviđate jedno drugome'", rekao je Kutcher.

Inače, Kutcher i Witherspoon glume prijatelje u novom filmu "Your Place or Mine", gdje odluče zamijeniti domove na neko vrijeme dok ne shvate šta žele u svojim vezama. Film će 10. februara biti dostupan za gledanje na Netflixu.