Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi komentari dozvoljeni:-):-)
na stranu sto je lepa,ali koliko sam ja upucena nisu nam dozvoljavali da joj delimo komplimente:-)
HAHAHHA ovaj put nije dovoljno platila, pa ste dozvolili komentare, fascinantno.
ma ja, klix ljubomoran na komplimente koje cemo joj uputiti pa zabranili komentare da se ne nerviraju, jesi na to mislio?
haha, ma sta imam da podnosim ili ne podnosim, nije da mi je nesto bitna, samo mi je smijesno kako uvijek napisu glup clanak o njoj, kao eto neka licnost i inace zabrane komentare. ljubomorna bi mozda bila da je ljepsa od mene, ali koliko vidim nije, tako da tvoje teorije ne piju vode
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
slikaju nokte u bmw-u, a u kombiju za sirokacu govore "majstore zadnja ima izac'"
Natezem manekenke besplatno
Vidiš ti da sve ona bijeda dolazi u ovu lutriju. Ne želim da osuđujem ali realno ovo pametni i samosvjesni ljude ne rade ;)
cura, dosadna si!
...alaham, amj i otvoreni komentari?
...btw, curo draga, okačiš osmjeh ko sliku na zid...pusti osmjeh iz duše, onda i oči zasijaju...čemu vas uče tamo ti "stajl % personaliti" gurui?
...vala baš, arese :)) mirakl :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Beskoristan pokušaj marketinga od strane Lutrije BiH. Pametnije bi im bilo da zaposle nekog sposobnog informatičara, jer je njihovu stranicu nemoguće otvoriti preko bilo kojeg androida, već mjesecima.A PC nije čovjeku baš uvijek pri ruci.
Gledaj ovog pljoske. Pored ovakve pi*ke on snima papir.
E to Lutrija izabrali ste najbolju djevojku :D I neka neko kaže da LUTRIJA BIH NEMA SRCE :D
koliko li vam plaća za članke...prosječna djevojka!
E da mi je jednu ovakvu prosječnu, ne treba mi bolja :D
kamerman