Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene je u početku šokirao naslov, ali čitajući cijeli članak, kod ove cure je stopalo bilo totalno deformisano, znači, nije neka šteta zbog amputacije, ali novinari su morali to malo iskarikirati, pa da izgleda kao da je amputirala stopalo zbog štikli.
Izgleda da joj je i mozak amputiran.
Trebala je nagazit\' na minu u BiH i onda se prijavit\' na miss Gornje Maoče :)
zanimljivo,u naslovu pise amputirali joj nogu kad ono dole pise stopalo,novinari nula bodova
Ovaj koji je pisao Naslov pod hitno mu treba istamburat Familiju i sve najmilije J....m li vam sve umrle i zive pa kakav je ovo naslov koji nema veze sa textom. Otac vas J...o u usta nakaradna
Stopalo != Noga FFS
Ovaj dhfd je barem nabrojao vecinom ljude koji i ne zasluzuju bolje (Mladic, Karadzic) a ti to govoris i zelis cijelom jednom narodu.....ocito spadas u istu kategoriju kao \'eroji ti...zalosno i bolesno!
haj ti c.e.t.n.i.c.n.o u pm idi boji jaja ili kolji koje krme valja ti preko vikenda jesti smrdetinu ...
to je uradila zato što je odustala od školovanja
srbineeeeeeeeee, keve ti se nakaramo svi mi MUSLIMANI zajedno!
Šta reći, koju posluku porati, za one što noge amputiraju.
narodi imaju deformisane mozgove i niko da predloži amputaciju nacionalizma i sl. bolesnih dijelova, da bi mogli živjeti normalno k\'o ljudi, a ne k\'o stoka
A prije toga godinu dana je amputriala i mozak
Nek opere mozak Šaumom mozda dobije na volumenu
:-O
Prvo clanak je iskarikiran, drugo i da je htjela to uraditi zbog visokih potpetica (a nije, prvenstveno je to uradila radi zdravlja u normalnog zivota), njena stvar, zivite svoj zivot i pustite druge da zive svoj!
ti si idiot, trebali su joj i glavu amputirati ccc