Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koliko su ti ljudi u americi i v.b. glupi i zatucani, nego imaju samo pametne glave u vrhu i pohlepne poltičare željne moći, koji guraju i održavaju ekonomiju tih država, dok je narod preglup, obrazovni sistem im je dno, ne znaju na karti naći svoju zemlju a kamoli neku drugu, ne znaju kad je bio drugi svjetski rat ili kad kolumbo otkrio ameriku. Al zato potršonja ide ko luda... To je najbitnije....
Pa britanci govore engleski a to je strani, ne lazu!
covjek koji govori vise jezika je poliglot, covjek koji govori jedan jezik je englez. :)
Ja u svoj CV stavio da govorim bosanski, hrvatski, srpski, crnogorski, slovenski, engleski i njemački i prijavio se za posao elektroinžinjera. Dobio odgovor da se prijavim u centar za socijalni rad.
Ne lažu. Većina ih pored britanskog i amerčkog govori i engleski. Jedino što je ovaj zadnji malo teži zbog ćirilice.
ne lazu samo ameri i britanci lazu svi u sta sam se licno uvjerio i provalio neke osobe iz evrope.