Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebem ga luda, ko da kenja pare xaxaxo koji idiot
Za one koji ne znaju,kad ostavite baksis u Americi na racun konobara,taj baksis se dijeli na menadzera,glavne konobare,konobare i njihove asistente. Naravno ovi na vrhu uzmu najveci procenat. Sto znaci,da ce ovaj konobar od 5600$ uzeti 15$ .
evo kod nas migranti vec digli farifu pred praznike, kaze, selim alic brate, imas marku i po- dvije slobodne
Kako bi to Sejo Brajlović otudžio od konobara...
@gooUser1606217559 Minus stavio Sejo
Pa u americi im svi daju neki tip, baksis, i jos se zna koliko treba dat baksisa, rijetko ko da ne ostavi baksis
Pa sta he cudno ako je inzinjer, doktor, uzima 150k godisnje
@Sprzo307 opet nije duzan da ostavlja pare bilo kome
I ja bih isto to učinio da imam viška para
Policajac Hamdo dnevno dobije 50 maraka
Bilo je puno suza.....hahahahah........americka nacija koja pobaca hrane godisnje vise negoli industrija zapadne europe za jednu godinu proizvede.....sada plače....dobili pare,nacija opsjednuta imanjem i novcima...i sada plaču....
opsjednuti novcima ko i sef ti nije to nenormalno nista
Ni jedne sirotinjo. Kod nas, a to sam i licno dozivio, pogtovo kada su u pitanju konobarice. Ako im se dadne vise od 10 maraka baksisa. Odma se pojavi vlasnik, djubre sa tri zuba, koje je natjera da dadne sve sto je dobila.