Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao ga je zaprosit u oralnom uredu...
Jadovi sa klixa brišu komentare koji im se ne svidjaju!
\'Bijela kuća\' postala \'Kuća pedera\'.
zamisli kad mu ga ovaj zaprdi,buahahahahahaha
Sta hoces reci time da tip koji je gej ima i oca i majku i da je otac inzinjer masinstva? Imati roditelje ne znaci da su oni dobri roditelji? Otac inzinjer- kakve to veze ima. Inzinjeri takodjer znaju biti patoloski likovi, znas? Koliko ljudi odraste sa roditeljima a bolje bi im bilo da su s nekim drugim, prema tome zakljucak ti je besmislen..
Ma raspad sisema jarane, al sto je najjgoree niko mi nevjeruje... haha
Ma.m.u vam p.e.dersku i vama koji ih podrzavate i kojima je smijesno ovo!
Bljak
FUJ,FUJ,FUJ,BOLESNO,BOLESNO,BOLESNO I OVO OBJAVLJUJETE!!!!!!! MA OVE MLAĐE GENERACIJE IMAJU ŠTA I DA NAUČE. SVAKA ČAST ,AKO VI SMATRATE DA JE OVO SUPER VIJEST...........!!!!!!!!!!?????????????????
Gay is OK !!
Nema sexa dok ne udare jaja od jaja:D
Ja marinca i govana!
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...
PU PU PU POGAN JEDNA
HAHAHAHAHAHAHAHAH vidi ih ba hahahahah
ŠTO PED.ERI SA KL.IXA PROMOVIŠU PED.ERLUK, BOL.ESNICI OG.AVNI...
ŠTO PE.DERI SA KLIXA PROMOVIŠU OVU BOLEST - PEDERLUK... BAŠ STE PED.ERČINE...