Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ filonik, ni skabijes odnosno šuga ne nastaje od nehigijene, ali se ipak javlja kod takvih osoba, ljudska uš takođe ne podnosi šampone,sapune i druge deterđente. mišljene ti je malo offf,
daleko najgluplji ćlanak!!!!! evo milja ko mi donese vaš/uš a ima ovu igraćku
A nitko ne prijmeti da trebe na slici telefon drže naopačke, lol!!!!!
hahahhaha lol.. samo ti se mogu nasmijati xD
hahhahaha "vaške"...opet sam naucila novu rijec...hvala, klix xD
da nije fotkanja, nasi tinejdzeri se nikada ne bi dotakli...glavama...ili bilo kojim drugim dijelom tijela...ikada...
glupa li clanka u pm. Ovo u kategoriju clanaka tipa ozbiljna prijetnja da vas "opali" meteor iz svemira
A higijena ima veze sa vaskama kao masturbacija s pomracenjem mjeseca. Ili u redakciji klixa sjede naUCNJAci koji tvrde da vaske nastaje iz prljavstine?
Romantična večera, sjedi dotični Marcy McQuillan (ne baš muževnog imena) i djevojka ga pita i čime se ti baviš? I on odgovara ja sam EKSPERT ZA VAŠKE.
Muškarac iz snova...pa samo zamisli kad te počne "prebirati" ko majmun :D A tar Marcy nije žensko ime? :)
Ahahhahahahhhhhhhhhhh to :)