Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sam pogodio,jel da se javim u ambasadu za poso?
Sad ces biti likvidiran jer previse znas.
Svake godine američka vlada vrbuje nove agente koji tačno odgovore na ove testove u klix komentarima. Klix sarađuje sa amerikancima
@Dodik evo free informacija roki ako nisi znao
znači nije im džaba sjedište prekoputa?
Prvu sam pogodio na blef ustvari odabrao sam ljevu jer desna ima kao cipele sa petom pa eto kao mama ima ravne, a druge dve sam pogodio za drugu sam znao da onaj nece prezivjeti jer pije tablete sa masovnim ubicom, a trecu sam vec negdje vidio nesto slicno , kad ce mi se javiti FBI kolika je plata?
Ima u BiH agenata! Prvo pitanje 74% tacnih odgovora Drugo 69% Trece 74% :))))
Da je u flasiranoj vodi otrov to znamo, ali kojoj jos nam inspekcije nisu rekle.
Pogodio odmah sve. Dokaz da su ameri tj ti ljudi koji su si prijavljivali na tecaj ef bi aja, nisko inteligentni 🤣
Lakse dobit posao u FBI nego u BH telekomu ko portir..
Ta ce fibi, ovo je macij kašalj.
dakle, pametan sam. Mogu li raditi na klixu, neću FBI
prvo moras bit rodjeni amerikanac, tako da nea smisla radit test 😂
Sumnjam da bi kandidati iz USA odgovorili tacno na pitanje: Na slici su dva premijera, jedan je mazno 10 miliona za respiratore, a drugi je jos na funkciji. Koji je koji od dvojice prikazanih
Previše lagano..drugo malo škakljivo,ali čim sam u trećem vidio da mora biti u ledu,znao sam da u drugom pitanju je otrov u vodi.
Kažu da su Nacisti i Italijani na Balkanu morali da uvedu poseban dan kada će se špijunirati, jer nije se moglo živjeti od špijuna.
Zagonetka: Serijski ubojica je otimao ljude i tjerao ih da popiju jednu od dvije tablete, jedna je bila bezopasna, a druga otrovna. Rjesenje: Obje tablete su bile bezopasne. Otrov se nalazio u čaši vode koju su žrtve popile. *** E, ugasite ovo, ne blamirajte se!
hahahh procitaj ponovo OTROV SE NALAZIO U CASI ZRTVE znaci tablete su bile zajebancija
Rješili? Pa još u naslovu!? HAHAHAHAHA
FBI je korumpiran do srži. Alat pod kontrolom Bidena i kompanije. Hapse političke neprijatelje i montiraju sudske postupke(Trump), i novinare koji govore istinu (Julian Assange)