Zanimljivosti
16
40 godina Rubikove kocke
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 godina rubikove i evo 20 i kusur ove naše, samo što je ova naša još komplikovanija
Dragi Klixče, po vašoj računici ispada da: 2014 - 40 = 1980 Po mojoj računici je rezultat malo drugačiji. Ali vi ste ipak Klix a to ne smijemo nikada smetnuti sa uma kada čitamo vaše nebulozne vijesti. BTW Gdje nestade onaj članak o skoku padobranom sa NAJVISOČIJE zgrade na svijetu? Nakon što smo vas popljuvali zbog nepismenosti, koja je već legendarna, skinuli ste članak u roku 10 minuta.
"40 godina postojanja" od 1980 se POCHELA PRODAVATI. polako chitaj, prolazhniche.
izumio je 1974,a ne 80-e .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igracka kojom si se mogao igrati satima i na kraju opet nije bilo rezultata. Nikad da sastavim sve srane, obicno uspijem dvije ili tri. :-)
A znaci do mene je, ja sve mislila igracka komplikovana. :-(
mrzio sam ovu kocku nikad je nisam uspio sastavit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedina igrachka koju bih najradije prefarbao nakon par pokushaja.
@pascal ma, to si kliknuo par puta, nije ti se komentar odmah uchitao, pa se kasnije pika svaki klik... i meni se neki dan desilo, smorio se kad sam vidio...