Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
the sun: najbolji strijelac je bio james o\'connor, 209 golova, 37 godina, inace pop u nekoj crkvi... kaze da su mu idoli fernando tores i edin dzeko!
@mastermind TO JE ZATO ŠTO JE NEOBIČNO KAD zeljo DOBRO IGRA U PREMIJER LIGI,A SASVIM OBIČNO KAD F.K.SARAJEVO DOBRO IGRA U EVROPSKOJ LIGI.
Spisak strijelaca ce uskoro biti objavljen u 10 tomova.
@mastermind glupane ne koristi moj nik.nisi valjda toliko nesposoban da sam smislis nik!!!
garant u tuzli,pripremaju se za valcer
hrrr plju bas ti pristaje nick, ljakso i krkan si, mozes po tome i ti u ginisovu
imal neko video sa ove utakmice da vidim golove
ebem PIPI staru u pakaš
Inace ja danas nisam uzeo terapiju,nemojte mi zamjeriti, stara mi bila na poslu,kazu bavi se najstarijim zanatom.
Ko je dao golove na ovoj utakmici?
STA JE OVO SAD KAD ZELJO DOBRO IGRA SVI SAMO NJEGA SPOMINJU A KAD JE NA POCETKU SEZONE SARAJEVO RASTURALO U EL BILA DRUGA PRICA
Jel i ovo u Tuzli bilo? Ma ne samo pitam jer je TUZla poznata po retardiranim rekordima.
može Željo i duže:)))
Hehehe... a legendi!
moj Zeljo moze vise duze igrati nego ijedna ekipa nas vijetu tako da su najspremniji od kad ih je Osim preuzeo najboljio je treeeeeeeeeeeeeeener ZELJO KONJIC