Najveće regionalno plesno takmičenje
39
Yugoslavian Bboys, Fresh i Allthat oduševili žiri Street Dancea
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam kvalifikacije, Fresh je pokidao realno, crvenokosa djevojka i visoki momak su ubili sakama sve, navijao sam za njih. Inace cestitke pobjednicima. Treba vise ovakih eventova, pozitivna atmesfera, odlicno !!!
ma bilo je dobro praaaavo
pozdrav iz ljubljane. uzivali smo u Sarajevu. divni ljudi, divna atmosfera. Ovakvih dogadjaja nema u Ljubljani jer ih niko ne zna i nema nacin kako da napravi.
Svaka cast ljudima koji malo unesu pozitivnog duha u ovaj grad. Dosta vise vijesti o nozevima, ubistvima, saobracajnim nesrecama. Kamo srece, da je ovakvih stvari više, a manje ovih negativnih. Najvise mi je drago sto ljudi koji ovo organizuju imaju sluha za kvalitetne stvari i da nam ne nude samo jedan u nizu dosadnih bh. koncerata. Stvarno su napravili pravi show!
ma nema veze, desi se greska, jos pogotoov ova vrucina, a pusti ove sto jedva cekaju da vide neciju gresku da odmah svadju naprave u komentarima, inace dogadjaj je bio sjajan, ovo ubuduce abd nek ne propusta
@adis samo reci da si opalio koju plesacicu i sve ti je oprosteno :))))
@marijuana hahahah lapus, bio sam previse uzudjen pisuci komentar, inace, jos jednom ,event je bio odlican !
@adis eventova?????? HAHAHAHAHAHAHAHA, e moj eventu...haha
2
1
jel bilo ilahija?