Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Palama pored Sarajeva izložba volova i krava iz NSRS ,ulaz slobodan.
Ti si meni idol. Otvorio si mi oči. Ja sam bio vjerovao da možemo živjeti u istoj zemlji, ali si mi pomogao da progledam. Na svaku vijest nebitno od teme ti se kačiš na Srbe i nipodaštavaš te ljude koji žive s tobom u istoj zemlji. Vidim da ćeš biti najsretniji kad FBiH referendumom odluči da istupi iz BiH. Ne znam, valjda se ovi "moji" neće mnogo buniti i tjerati vas oružjem da ostanemo u istoj zemlji...
Rahat će bit iduća izložba, neć3ce moć ostat u BKC-u od miruha ptičije kake...Aferim.
650 ptica i 300 golubova, znači 950 ptica sve skupa? Ili 350 ptica i 300 golubova, znači 650 ptica? Ili golub pliva, pa onda 650 ptica i 300 golubova? Ne znam, zabunio sam se.
@hajmo Hahahahaha, :)))) bravo Hajd' ponovo računaj :)))
pliva patka, leti guska...
650 ptica i 300 golubova?...jel bila i koja roda ili caplja? i kakve to ima veze sa ribama...koje lete...
I think I taw a puddy tat.....I did....I did...:))))))))