Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakirovu treba u Bingo zaposliti :)
Ma kakav binog. Na pijacu je treba da prodaje japanke.
zar on ima kčerku a ja, hajvan, se već oženio? umjesto da se fino udam i naslijedim državu lol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako se radi... A ne kao kod nas. Dijete običnog šmokljanskog ministarčiča se "uvali" u BHTelecom na mjestu koje zahtjeva minimalno završene master studije iako se "ono" ne zna hljeba najesti i jedva je završilo i osnovnu školu, a od stranih jezika zna "gud moning" i "gudbaj", a što se tiče informatičkih sposobnosti jedino zna fejzbučit'.
Veoma malo radnih pozicija u BH Telecomu zahtijeva završene master studije. Da pišu tako u oglasima je sasvim druga stvar.
Jadna ti pa moraš na posao sa tjelohraniteljima. Mora da ti je babo jako dobar čovjek. A omer halifa sam pod drvetom spava. Pu obama žoharu dabogda krepo.
Stala da se slika
Super tako pravi roditelji rade Djete se usmijerava na pravi put I razumije system. Moze svako dijete pa ako hoce moze i ispred kuce limunadu praviti i prodavati ili zdravo voce i povrce al da roditelji znaju u dobre i sportske i zdrastvene svrhe iskoristiti./npr.kod zubara odvesti Zasto?zato sto mu treba osmjeh za sve u zivotu od jedenja hrane pa do uspjeha kroz zivot.
zamisli Bakke pošalje ćerku da čisti akvarijume...da nam pokaže kako on uči djecu etici..
ja sam radijo na ribnjaku, zna riba da usmrdi jako
Da je Alija znao za tu radnu etiku pa da Bakira zaposli u cevabdzinici preko ljeta, sve bi nam drugacije danas bilo :)))
Ulizivanje demokrata pred izbore...Eto sta ti je to.
Imala štelu.
pA TA ĆE aMERIKA PROPAST !! Zamisli da se Bakirova kćerka zaposle u restoranu pa makar i halal hrane ! Ili Šprićeva da stanuje u szudenstkom domu u Beču !!
da je kak'a naša, svi bi rekli - radi u kafani...ccc
Pih i za to vrijeme dok radi u restoranu 50 gorila iz tajne suzbe jecuva,sve na racun poreskih obaveznika.Sramota.
Gledam cjenovnik
ali zato naši omladinci čekaju sudbinu, sreću, smrt bogate tetke, djedovu peMziju, očevu platu, meteor sa dijamantima, mjesto direktora u BH telecomu i razne šarene laže.
meteor sa dijamantima... .LOL ;)
ali meni jeste LOL... a da je figurativno, to je jasno
činjenica je da ameri bez obzira na stalež forsiraju svoju djecu da kao tinejdžeri rade ovakve poslove tokom ferja kako bi sticali radne navike i vidjeli kako je zaraditi svoj dolar. Jest da se kod njih to moze jer ima posla, dok kod nas i kad bi bilo odziv bi bio minimalan. Gdje bi majka pustila svog sinčinu da radi po restoranu.....bolje da s eod njenje penzije grebe ::D:D:D
Radi ona, 50% gostiju tajni agenti i na svim obliznjim zgradama snajperisti :D