magazin
15

U subotu na Sarajevo Holiday Marketu koncert The Babe Barbarella ESFF

Klix.ba
Svi ljubitelji dobre zabave u subotu mogu uživati na Sarajevo Holiday Marketu u Parku Hastahana na koncertu sjajne grupe The Babe Barbarella.

Prije dva dana u Sarajevu je otvoren Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, događaj ispunjen svjetlom, muzikom, atraktivnim mirisima i veseljem njegovih posjetitelja, a koji u parku Hastahana u Sarajevu traje sve do 13. januara 2020. godine.

Najsadržajniji dio Marketa svakako je Carlsberg Holiday Pub pivnica ispod šatora, koja svojim posjetiteljima svakog dana od poslijepodne, pa sve do iza ponoći nudi raznovrsan program, ukusnu hranu i bogat izbor pića, kao i specijalne, promotivne ponude hrane i pića od 10 do 16 sati.

Ovogodišnji novitet na cjenovniku Pub-a je bokal sa 1,5 litra Tuborg piva po cijeni od 10 KM.

Vrijedi podsjetiti da svakodnevno od 16:30 na After Work Party-ijima u Carlsberg Holiday Pub-u nastupa Sarajevo Holiday Duo, na čijem se repertoaru nalaze pop-rock standardi.

Od 17:00 sati Carlsberg hostese uz svako naručeno pivo ili cider dijele Carlsberg bingo listiće. Izvlačenje Carlsberg binga je u 20 sati, pa oni koji imaju jedan red brojeva na svom bingo listiću osvajaju pivo ili cider, oni sa dva reda dobijaju turu pića za čitav sto, dok oni koji dobiju bingo imaju turu pića i hranu za čitav sto.
Od 21:00 sat na programu Carlsberg Holiday Pub-a su žive svirke, na koje je ulaz besplatan.

Večeras će nastupiti Rajvosa Ethno Orchestra, sa repertoarom najljepših narodnih pjesama, a u subotu, 7. decembra je na programu nastup fantastične muzičke senzacije iz Bosanske Krajine, energične grupe The Babe Barbarella ESFF.

U nedjelju, 8. decembra posjetitelje će zabavljati Selam Tufekčić i njegov bend. Pored standardnih događaja u Carlsberg Holiday Pubu se svakodnevno dešavaju i druge zanimljivosti, poput nagradnih igara, promocija u organizaciji partnera Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, tematskih i posebnih zabava...

Sve u svemu, Carlsberg Holiday Pub nezaobilazno je mjesto za sve one koji su u potrazi za dobrom zabavom tokom zimske praznične sezone u Sarajevu.