Sarajevo
0

U Cineplexxu upriličen Ladies Night povodom filmskog spektakla o Whitney Houston

S. Š.
U sarajevskom Cineplexxu u subotu, 24. decembra, je održano Ladies Night kojim je ozvaničen početak prikazivanja filma "I wanna dance with somebody" koji govori o životu Whitney Houston.

Ekskluzivno prikazivanje filma o pop divi Whitney Houston pod nazivom "I wanna dance with somebody" u Cineplexxu Sarajevo je počelo 21. decembra.

Riječ je o američkoj biografskoj muzičkoj drami u režiji Kasi Lemmons, a prema scenariju Anthonyja McCartena. Baziran je na životu i karijeri američke pop pjevačice i glumice Whitney Houston, koju u filmu tumači mlada Naomi Ackie.

Ideja organizovanja Ladies Nighta u Sarajevu traje već duži niz godina, a ovog decembra stvar je "začinjena" sa filmskim spektaklom koji je učinio da sala Cineplexxa bude ispunjena i do posljednjeg mjesta.

S obzirom da je vrijeme darivanja i da vlada blagdanska euforija, sponzori su se potrudili da damama omoguće vrijedne poklone.

Stoga, uz prigodan koktel prije početka emitovanja filma, dobro raspoloženje, druženje i poklone, noć je protekla u zaista odličnoj atmosferi.