Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao vi ste jadni, svi. i bolesni. zena sasvim lepa a iako joj mozda nije najbolja slika vi se ponasate kao da ste svi prvoklasne manekenke i manekeni. fuj, gle kakav bolestan narod mozemo biti.
A da li naš vrli rejs hefendija Serić dopušta ovakav vid veze?
to sto je neko preveo da ona voli bogatase nema pojma o engleskom jer to nema veze sa tim sto je ona rekla...ona je rekla da voli \"Eurotrash\" a ne bogatase a to je slang koji amerikanci imaju za Evropljane i njihov stil a u prevodu znaci evropsko smece. a to sto se vi svadjate odakle je cura i trazite razloge zasto su zajedno, jos ste jadniji. nadjite nesto bolje da radite sa vremenom. i zivotom.
vidi ih guze se.. http://kickette.com/images/uploads/thierryhenry_maldives.jpg
Mislim trehno bi je naravno !
dovedi nam Henry - a na vapache, kraljice
cuj voli novopecene bogatase hahahahahahahahahhahahaha jada
Novinar seljober ne zna da se pise Thierry, a ne Thiery... :s
li se neko one \"sarajke\" sto je bila sa amarom osimom, cini mi se da se isto zvala andrea a hvalila se da je pusila anjelki
Nije ona na slici. Evo je. www.lavozlibre.com/userfiles/image/08%20enero%202010/resize.jpg
SRBINe konju!!! U tom Kuvajtu imas barem 30% nemuslimanskog stanovnistva pa ne mora znacit da su sve kite dole osunecene. a i da jesu sta ima veze, vazno je da je njoj fino dok se yebe.
MA OVIH NASIH KURAVA PO CITAVOJ PLANETI ZA 1KM SE KARAJU UDRI HENRY PA ZA 18 GOD. DA IMAMO I MI HENRY-A U REPKI
Ljudi, eto nam štele u kvalifikacijama. Ako ništa, makar neće rukom zabiti gol... :-)
Kurva jedna, zivi u Kuvajtu medjku muslimanma. Mi SRBI mrzimo muslmane. Kurva je to. Prodaje svoju picu kod onih koje mi mrzimo.
IDIOT stvarno si dobar nick sebi dao. Dkrko je on djeti i bivsoj pa pogledaj idiote koliko je racun platio