Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam isti problem. jednom sam čak prije spavanja izvadio bateriju, sim karticu, ali ništa ne pomaže, svako jutro se probudim sa mobitelom u ruci.
najtezi oblik ove "bolest" je kad pocnes ostavljati kom na klixu :P
Nemogu poslati i da hoću,.....nema boba....... : ))))))
Šta nije jasno, sestro ? : ))
: )))) Hvala što se brineš,....ali te bobe su davno prošle, ..... ...nego "bobe" ( pri-paid ), a imaš i (post-paid)..... : )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...šta rade ???
Kad hoš odvalit nešto iskreno ali ofirno, onda pošalješ u 3 :) Sutra se pravdaš da si pijan ili da si u snu... Stara finta. P.S. Volim SMS!
...ja obično odvaljujem štemajzlom :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Novi level ispranog mozga
ojj gdje me nadje, bas jutros me probudio zvuk tetke sa slusalice koju sam slucajno nazvao u snu.. i to u 5 ujutro. hrkljus
Ovo je živa istina. Jednom sam i ja sanjao kako šaljem sms xD
jedno je sanjati, drugo je poslati.
meni se nikad to nije dogodilo hahahha
to ti mislis
ja mislim da nisam , al ne znam sad hahahahha