Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je lik smjesan :)
HAHAHAHAH ma simpaticno nema sta sta ima da bude nepodobno ili cudo klip je super prica simpaticna sta vam je haahhaha a usput lici na milana pavlovica ;)
Vrlo duhovito i orginalno, ali uvijek se tu nadu negativci da nesto iskritikuju. Svaka cast Redu Bull ekipi i super junaku!!!
ja giganta nane mi, koliko je inkasiro? ovi iz red bulla nisu kokuzi ba
Odlicno je! Primitivni seljaci prestanite da pljujete po ovom! Idite krave muzite i slicno!
je primitivni kreten koji nekonta ama baš ništa! Neće biti nikakvo čudo ako crkne od gladi do kraja 2013. budžetske godine!!!
Ja gluposti, cccc.. Debeli kreten u kostimu misli da je cool..
za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net
gdje ja zivim,koji ste vi konji za tastaturama cuj budala,pa sta trebamo citat svaki dan crnu hroniku.pa trebaju nam politicari duse uzet kad smo ovakav narod ne zasluzujemo bolje.
Ovo dino mehmeda mujkuca xaxaxaxaxaxa
ovo može biti interesantno jedino onima koji nisu izašli van granica BiH...
Oj dje ja zivim :(
Prije ce biti Superhik...
hahahahah... extra majke mi! Volio bih da sam ovo mogao vidjeti na ulici! hahah orginalno nema sta, stvarno super! Neka malo neobicnih i nesvakidasnjih stvari, da razbije ovu standardnu kolotecinu! ;)
joj komentara, prava penzionerska
thumbs up ko bi kate upton