Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jadna majko i jadne li pameti kome ova neskladna kreatura gradi obrasce ponašanja...
Pa uvijek su ove kurave bile uzor glupacama, nekad a i dan danas Monroe klasicna kurava pa Hilton a danas ova zdepasta mala kurava s debelom guzicetinom...
Ne znam zašto se fokusirati samo na nju? 99% poznatih ženskih ličnosti postavlja ovakve fotografije, od svetice Beyonce do antikrista Kim. Ove "poznate ličnosti" iz regije ne mogu ni da spomenem bez nagona za povraćanje. Zašto se fokusira na to da je odjeća ili njen nedostatak kriv za seksualna napastvovanja? Zašto se ne uperi prstom na muškarce u svoj ovoj priči? Naučite gospodo da se ponašate i suzdržite. Ljudi ste, niste životinje.
Gdje su nama muškarcima oči ako nam je Kim postala vrhunac sex...alnog uzbuđenja????
Kim je prelijepa. Ima super tijelo (možda joj je guza malo prevelika). Lice joj je još ljepše. Ja dugo nisam vidjela tako pravilne crte lica. Ali sve ono što ona predstavlja i način na koji to radi je odvratan. Uništiće nam omladinu
Jebbo ba omladinu
Glupača par ekselans!!!!!!!!!!
ova zadnja slika je YEBENO GADNA!
Znamo mi to i bez strucnjaka
Sve su to djeca bez pravog RODITELJA!
Kakav mentalni sklop moraš biti da ti uzor bude ona qrva, totalni poremećaj sistema vrijednosti.
Pa to i jeste cilj ove gluposti
Mi trebamo da se brinemo ako nama omladini trebaju stučnjaci objašnjavati, šta je to uredu, a šta nije. Pa gdje su roditelji danas, i neka osnovna moralna načela? Većina nosa glavu kao ukras samo izgleda, šteta što im mnogim nije ni lijep taj ukras!
Ovaj članak je napisan samo u cilju da se pokaže još koja polugola teta. Nema ovo veze sa novinarstvom.
Ovaj članak je napisan samo u cilju da se pokaže još koja polugola teta. Nema ovo veze sa novinarstvom.
Opet o Kim ,o Bože bolesti.
I opet i opet......... izgleda nigdje kraja.