Od 12 do 18 sati
116

Spremajte kinđur: U Domu mladih 24. februara Čunga lunga Kids kinđurijada

Klix.ba
(Foto: H. M./Klix.ba)
U Sarajevu je danas održana press konfernecija povodom pete Kids kinđurijade. Organizatori su saopćili da su veoma zadovoljni načinom na koji se sam projekat razvija te da su roditelji i mališani sjajno prihvatili sve ideje i vrijedno spremaju svoje kinđure.

Najmlađi PR u BiH Tara Šelo je kazala da se Kids kinđurijada ove godine zove Čunga lunga Kids kinđurijada te pozvala sve drugove i drugarice, da se "dobro" nakinđure i dođu u subotu 24. februara u Dom mladih na najzabavu, koja traje od 12 do 18 sati.

Također nam je povjerila da će ona za tu priliku na sebe staviti sav mamim nakit.

Prisutne je pozdravila i Elzana Radeljaš, manager brenda Čunga Lunga, uz poruku da njihov brend želi da se veže uz projkete koji rade na edukaciji i vaspitanju djece te da je veoma sretna što je Čunga lunga integrirana u jedan ovakav događaj.

Uz predivnu Pepetušku, Maja Gerin, vlasnica i idejni tvorac ovog sve popularnijeg bh. brenda sjetila se kako je nekada bila na svim Kinđurijadama.

Ove godine konačno i je njena kćerka dorasla pa mogu zajedno sa kinđur Pepetuškom sve tri u subotu da se što bolje nakinđure i što bolje provedu.

Ulaz je besplatan.