Neki su bili u braku s drugima
0
Zvijezde koje su uspjele sakriti ljubavne afere
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja i Elton ništa ne krijemo...
ne kaze se videoigrica...nego VIDEOIGRA !!! igrica je stvar zabave koja nista ne kosta... a igre kostaju milione i stotine miliona prema tome svaki ozbiljan igričar ili novinar neče vrijedzati taj oblik zabave kao ni ljude INZINJERE koji su je pravili :-)
gdje su Mujo i Fata(javna tajna)
Kako su Whitney Houston i Jermaine Jackson prelijepiiiiiiiiiiiii :O a, inače za ovaj članak .. -.-
Očito se ipak ništa ne može sakriti
dali dzeko moze svoju sakriti buhahah :) od nas bosanaca mahalusa ni bog se nemoze sakriti hahahha i zaboli me ko se krije HA JA
ja ne zaradjujem od pisanja a njima je to profesija stoga mislim da je njigova greska mnogo veca i prema tome avlija na cije neznanje se mora ukazivati! a vjeruj meni je vece neznanje neznanja sustite tj sadrzaja nego li je to neko slovo ili kvačica
ares.kane Veća je greška napisati \"neču\". To je ipak elementarno (ne)znanje. Ne branim klix, i njihova nepismenost nema mjeru, ali živ bio, prvo svoju avliju pometi, pa onda tuđu!
Sta ocekujes od ovog PORTALCICA I NOVINARCICA koji je pisao clanak.Djaba budali govoriti.Cuj videogrice.
ovaj commi je najveci kralj :D
Tako ce za nekih 10-20 godina, ako prije ne izadju pornici, Kim priznat\' da se prcala od geta do Bijele kuce.
Gdje su od Behke i Ljuce slika ?
CRUISE I KIDMAN? WILLIAMS I KIDMAN? PATTINSON I STEWART?