Neki su bili u braku s drugima
0

Zvijezde koje su uspjele sakriti ljubavne afere

Klix.ba
Alley i Swayze
Svi znamo da se holivudske zvijezde na snimanjima nerijetko zbliže do te mjere da njihova saradnja preraste u ljubavnu vezu. Često se te veze ne mogu sakriti jer je par stalno u žiži javnosti, okružen znatiželjnim pogledima i paparazzima.

No, nekima pođe za rukom da sakriju vezu koja se rasplamsala na setu. Tako je glumica Kirstie Alley nedavno priznala da se 1985. godine zaljubila u pokojnog glumca Patricka Swayzeja na snimanju serije "Sjever i jug".

Prema njenim riječima i on je osjećao isto. Kako su tada oboje bili u braku, Alley nije htjela priznati da li su se upustili u aferu.

"Mislim da je to što sam uradila bilo užasno, jer kada se zaljubite u nekoga, a u braku ste, onda rizikujete da ugrozite i svoj, ali i brak te osobe", kazala je Alley.

No, Alley i Swayze nisu jedini koji su krili emocije. Australska pop zvijezda Kylie Minogue i glumac Jean-Claude van Damme imali su aferu 1994. godine na snimanju filmske adaptacije videoigrice "Street Fighter". On je tada bio u braku, a aferu s "džepnom Venerom" priznao je tek prije nekoliko mjeseci.

Legendarni holivudski glumac Clark Gable je iz vanbračne veze sa kolegicom Lorettom Young dobio i dijete. Upoznali su se na snimanju filma "Zov divljine" 1935. godine. Iako je Loretta bila 12 godina mlađa, nije mogla odoljeti šarmu oženjenog kolege.

Pokojna muzička diva Whitney Houston se početkom '80-ih upustila u aferu sa starijim bratom Michaela Jacksona Jermainom. I Jermaine je svojevremeno bio u braku, a nedavno je priznao da se za Whitney interesirao sve do njene smrti.

Ako je vjerovati jednoj biografiji iz 2008. godine, Richard Burton je '50-ih i '60-ih godina prošlog stoljeća imao ljubavnu aferu s Marilyn Monroe dok je bio u braku sa prvom suprugom Sybil William.

Glumac se kasnije vjenčao sa Elizabeth Taylor.