Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobre su bile prve tri sezone, nakon toga postaju mješavina akcionih filmova kao što je Rambo i indijskih serija. Po deset minuta se gleda jedna scena, a nekada za vrijeme čitave epizode ne odgledaš ništa bitno.
serija je postala obicno sranje, ne znam ko ih uopste i prati vise
Zasto bi iko razvalio televizor ?????
Jedno te isto iz sezone u sezonu. Nakon one sapunice u Alexandriji, prestao sam gledati.
@Trollanje Eto neka ti imaš. Najbolja je bila tokom prve sezone. Nakon toga, bespotrebna, beskrajna konverzacija i presipanje iz šupljeg u prazno. Heršelova farma, zatvor, Terminus, Alexandira...sve se vrti u krug i sve jedno te isto. Ovako mogu do 2026.
Oce bas ce ga razvalit zbog zombija i to
Milim da dotični precjenjuje značaj serije u kojoj glumi.