Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj necu docekati 80, hvala Bogu pa si i 60 docekao sa takvom dijagnozom
Dobar je bio i u Teen Wolfu, filmovi generacije sedamdesetih.
Tokom 80ih i 90ih je bio princ televizije. Mogao je da bira projekte. Nominovan za Emmy citavih 18 puta. Jednostavno prirodan talenat za mali ekran posebno.
legendica prava i zao mi je kroz sta prolazi
Kojeg je ova bolest "SPOPALA"... pa ima li pismenog novinara vise??? Jel sve fakultet i diploma iz Travnika... tzv ćevap diploma, jer sve glup gluplji
Svakog dobrog insana čekaju neviđena iskušenja a dobar je Michaeln ko hljeb.
Isa a.s. reče: „A mnogi prvi bit će posljednji, i posljednji prvi“
Bori se od svoje 29 godine. Odrastao sam uz Povratak u buducnost. Hvala ti na tome. Za mene ces uvijek biti simpaticni Marty McFly. Da ti dragi Bog olaksa patnje.
I ja sam bukvalno odrastao na tom filmu. Jedan od top 10 filmova po meni svih vremena. Lijepo si to rekao simpaticni Marty McFly. I ja zelim da ga takvog pamtim.
Amin
Dobar glumac i sve nabolje mu želim i da pohvalim njegovu suprugu koja je sve vrijeme bila uz njega.