BLAŽ Enology događaj
35

Zoran Mamić i Elvir Bolić snimljeni na zabavi u Međugorju, pogledajte djelić atmosfere

N. O.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Jučer je u Sportskom centru Circle International u Međugorju zvanično započela manifestacija BLAŽ Enology, a na zabavi koja je uslijedila navečer među prisutnima bili su i Zoran Mamić i Elvir Bolić.

Eno-gastro zabavni performans BLAŽ Enology i ove godine okuplja veliki broj hercegovačkih vinara te predstavlja najbolje plodove vinove loze.

Tako je u Međugorju sinoć počeo središnji događaj u okviru sedmodnevne manifestacije, a uz predstavljanje vina i plodova maslina uslijedila je i zabava pored bazena Sportskog centra Circle International.

Organizatori su najavili da će sve ljubitelje vina koji budu prisustvovali manifestaciji zabavljati sestre Ivana i Marija Husar, klapa Sebenico i drugi.

Djelić atmosfere sa zabave u Međugorju možete pogledati na snimku iznad, a među prisutnima na zabavi bili su i bivši bh. nogometaš Elvir Bolić koji je snimljen u društvu nekadašnjeg trenera Dinama Zorana Mamića.

Udruga BLAŽ uz predstavljanje vina, radi i na poboljšanju hercegovačkih vina pa će u sklopu festivala vinari imati priliku razgovarati s jednim od najboljih hrvatskih sommeliera Sinišom Lasanom, koji će probati njihova vina i dati im savjete za poboljšanje kvalitete i ovako kvalitetnih vina.