Showbiz
0

Zločesta Miley Cyrus pokazala kako proslavlja Noć vještica

Klix.ba
Miley Cyrus digla je prašinu svojim nastupom na dodjeli MTV VMA nagrada, a sada nastavlja svoje zločesto ponašanje. Svojim fanovima na Instagramu otkrila je kako se zabavila za Noć vještica.

Kontroverzna zvijezda tvitala je fotografiju na kojoj je odjevena u kostim kakav je nosila Lil Kim 1999. godine na MTV-jevoj dodjeli nagrada. Grudi su joj skoro skroz gole, jedna dojka prekrivena je samo ukrasnim cvijetom, a ispod je tetovaža.

Na zabavi koju je organizovala Lil Kim, Miley je privukla pažnju i svojim plesom. Ta fotografija će sigurno podići novi val prašine, jer mlada pjevačica očito koristi sva sredstva da bude tema broj 1.

Pokazala je i svoju zabavnu stranu. Natjerala je svog asistenta i najboljeg prijatelja Cheynea Thomasa da odjene kostim koji je ona nosila na ovogodišnjoj dodjeli MTV nagrada. Cheyne se poptuno uživio u ulogu te joj je pozirao s isplaženim jezikom.

A svoj dom je ukrasila bundevama na kojim su izrezbarene prilično perverzne slike. U svom stilu, napisala je i poruku "Sretna j***** Noć vještica".