Bivši Monice Bellucci
51

Ženama je neodoljiv: Vincent Cassel ponovno ljubi 30 godina mlađu manekenku

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Slavni glumac i bivši suprug Monice Bellucci Vincent Cassel (56) započeo je novu romansu šest mjeseci nakon što se doznalo da je prekinuo vezu s partnericom Tinom Kunakey.

Njegova nova djevojka, 3O godina mlađa manekenka, nevjerojatno sliči njegovoj bivšoj Tini.

Francuski glumac i brazilska manekenka Narah Baptista (27) počeli su se dopisivati preko Instagrama te su se zajedno provodili u Riju de Janeiru. Cassel je komentirao njene posljednje objave, a ona je na blogu objavila slike s njim.

Glasine su gotovo pa potvrdili kada je Brazilka objavila niz selfieja s opisom: "Tvoja", na što joj je on na portugalskom odgovorio: "Tvoj." Obožavatelji su odmah primijetili koliko natjecateljica za Miss Universe Australije iz 2020. podsjeća na glumčevu bivšu suprugu Tinu.

Podsjetimo, Cassel je izbrisao sve fotografije sa svojom suprugom Tinom Kunakey. Izvor je za Daily Mail rekao da se 56-godišnjak razvodi od manekenke. "Žive razdvojeno već sedmicama. Tina je slomljena", izjavio je izvor za britanski tabloid.

Glasine o razvodu potaknulo je i to što Vincent ni na koji način nije na Instagramu obilježio Tinin rođendan, a manekenka je na svom profilu prenijela čestitke koje je dobila od prijatelja.