Na karnevalu u Riju
63

Vincenta Cassela ismijavaju zbog pojavljivanja s 30 godina mlađom djevojkom: "Kriza srednjih godina"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vincent Cassel sa svojom 30 godina mlađom djevojkom Narah Baptista prisustvovao je karnevalu u Rio de Janeiru, a zbog izdanja u kom se pojavio postao je premet ismijavanja.

Naime, francuski glumac (57) stigao je u golišavom izdanju - bez majice, a preko gornjeg dijela tijela imao je niz srebrnih lančića. Vincent je svoj izgled upotpunio širokim crnim pantalonama koje su oko struka također bile ukrašene srebrnim lancima i šupljikavim crnim cipelama.

Također, i njegova djevojka - manekenka Narah (27) - pojavial se prilično oskudno odjevena, a nosila je srebrni grudnjak i donji veš ukrašen srebrnim dodacima.

Ovo golišavo izdanje para izazvalo je brojne reakcije na mrežama, a uzevši u obzir razliku u godinama između Vincenta i Narah pisali su: "Kriza srednjih godina, kolorizovano", "Ovaj je već zašao u krizu poznih godina", "I dalje mi nije jasno kako je osvojio najljepšu ženu svijeta".

Vincent se nedavno razveo od svoje druge supruge - 26-godišnje Tine Kunakey. Cassel se vjenčao s Tinom 2018., dvije godine nakon što su se prvi put povezali, a u aprilu 2019. dobili su kćer Amazonie.

Glasine o tome da su se razveli su se počele širiti u aprilu prošle godine nakon što su obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Francuski glumac bio je u braku s Monicom Bellucci od 1999. do 2013. godine.