Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ga sinoc umoci u toplu cokoladu, a vi se smijte do zore!
Ismijavaju ih neki gabori najviše sigurno. Čovjek isklesan u 50-im hoda sa ovom ljepoticom. Samo se sageti mogu ovi što ismijavaju.
Ismijavaju ga a covjek mijenja trebe kao carape i to se ne zna koja je zgodnija.. Dok drugi karindzaju ti se Muzafere kupaj, eto tako je i sa ovim kupacima sto ga ismijavaju.
u licu isto neko gremlin i fascinantno mi je kako je mogao imati Monicu Beluci. realno lik je ruzan, da nije glumac i da radi neki bezveze posao ne bi mogao imati neku prosjecnu djevojku a kamo li sta vise od toga
A Brad Pita niko ne zeza...Melania Trump????
Ovi clanci na kliksu su tacno da se upisas..
Dobra forma, ali ruzan
Sve je stvar kako covjek izgleda sa 57 god i kako se osjeca i ponasa ,danas imas masu muskaraca od 55-60 god koji izgledaju puno privlacnije od muskaraca 45-50 god,sve je stvar koliko drzis do sebe i naravno da takav muskarac nece zenu od 55 vec moze naci zenu od 35 zbog koje se osjeca jos mlađe i jace
Hahah 21 vijek ljudskog ludila, hajde početak 2000 nije tako loše, ali preko 2010 ljudi su postali naporna gamad koja vazda nešto osuđuje. Ilustracija magarca i bračnog para je fantastičan primjer "modernog" ljudskog mentalnog sklopa! Jednom riječju ili tačnije rečenicom se može opisati njegov život, a to je: Boli ga K! Kad može - može.
A dobro, sta ce, našica se viagrom i pravi haos. 🤷‍♀️
Uh ima on sta pokazati, a vala i ona
Svaka čast! Neka mu je sretno kako god!
Ma lik buba k'o tri Milanceta....osjeti hudnica to
ko smo mi da sudimo
Kriza su mi ovi koji pisu svi bi htjeli ovo. Priznali ili ne sa godinama dolaze prije svega zdravstvene prepreke koje su neminovne. Nema to ni nikakve veze krevet. Koliko god on u istom bio dobar opet jedna djevojka od 27 godina se nema cemu radovati da bude sa starcem od 57 osim ako nisu pare u pitanju. Pare maskiraju srecu samo koji mjesec. Nece kupiti mogucnost da mozes sa tom osobom sjediti i u potpunoj tisini a da ti bude prijatno. Ovakve razlike u godinama su tuzne.
Ovo kad samo clanak procitas, ograises jbt... Kakvi su ovo poremeceni umovi, ne daj Boze nikom.
Dok starisa ima para bice sve ok, a kasnije, cao.
Pa, svaka ljubav traje dok se ima para! Ljubav je svakako roba kratkog roka. Ako sumnjas, probaj preskociti jedan 8.Mart, ne do ti Bog.