Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upoznao ga, igrao se sa mojom kćerkicom na aerodromu, imao je kacket tako da ga nismo prepoznali. Nakon sat vremena priče skinuo je kacket i rekao pa ja sam onaj pjevač Željko. Prava ljudina
joj Grob Pasa mos mislit probuditi se pored ovake namah te herc zapuca
njoj treba neko snažan, neko jak i siguran
a ne covjek kao ja
Ostari se, a godina se nema.
Doktor Dabic !
Džaba vam svadba od 300 ljudi, od kojih bi pola poslali u materinu, digitalni šporeti na kojima ni jaje ne znate ispeći, slike sa baobabom u Madagaskaru, ono puštanje balona, te muško, te žensko - koga zaboli, ptičje mlijeko na angusovači hranjenoj kestenom i ostale splačine dok se koljete svaki dan i ne možete očima da se smislite. Ljudi su skupa 45 godina. Nevjerovatno!
Željko gospodin i maestralan pjevač. Kapa dole
Željko Samardzic 2012. bio u Banja Luci sa Čolom. Bilo obilježavanje godišnjice osnivanja tzv. PC-a. Fakin Čola se grli sa Dodikom, Samardzic stoji tamo sa strane smije se-legle pare. Željko se pop**ao na svoj Mostar, a Čola na svoje Sarajevo sa tim činom. Valjda su zaradili dovoljno para, da ne idu krm*u Dodiku na noge.
Neka mi Bog oprosti, ali baš imam pik na ovog Željka... Baš ga ne volem...